Balansscooter X-350 Blå

12995 :-

Produktbeskrivning för Balansscooter X-350 Blå

intresserad3

Balansscooter X-350 Blå. Årets nyhet och en riktig utmanare till marknadens alla Segway.

En balansscooter är en typ av el-scooter som du styr med din egen kroppsvikt – luta dig lätt framåt och scootern börjar röra sig åt det hållet! Ju mer du lutar dig desto snabbare åker du, och när du vill bromsa in omfördelar man helt enkelt kroppstyngden så att man står rakt uppåt. Allt regleras genom ett inbyggt gyroskop i scootern som känner av hur du står. Även om tekniken är avancerad är det faktiskt buslätt att lära sig – provkör i 5 minuter sedan kommer du att glida runt som om du aldrig gjort något annat (med ett brett leende på läpparna)!

X-350 har ett inbyggt högpresterande lithiumbatteri om 48V 8Ah som ger dig upp till 20 km räckvidd (eller runt två timmars körning) på en laddning. Toppfarten ligger på 12 km/h vilket är jämförbart med snabbt joggingtempo, och scootern accelererar mjukt och fint när du lutar kroppen. För att svänga skjuter man styret i sidled, står du still så vrider sig scootern runt sin egen axel vilket ger riktigt bra köregenskaper i trånga utrymmen. X-350 väger endast 20 kg, vilket gör den enkel att lyfta in i bagageutrymmet för att ta med i bilen.

 

SNABBFAKTA:Balansscooter-svart-detalj Balansscooter-svart-styre Balansscooter-X-350,-Svart Balansscooter-X-350,-Svart-helbild
Motorstyrka: 350W
Max hastighet: 12 km/h
Batteri: Lithium, 48V 8Ah
Räckvidd: Upp till 20 km
Laddtid: ca: 4 timmar
Vikt: 20 kg
Max lastvikt: 80 kg
Svängradie: 0 cm
Max motlut: 15 grader
Mått: 49 x 35 x 130 cm
Höjd styre (ståplatta till toppen av styret):
Kartongstorlek: 56 x 42,5 x 46 cm

Se även våra andra modeller av balansscooters här på fyrhjuling.org