Bensindriven Scooter 50cc

6995 :-

Produktbeskrivning för Bensindriven Scooter 50cc

intresserad3

Det här är ett riktigt fartmonster med kraft i överflöd. Hur kul som helst

Motorn är av 4-taktsmodell på 49cc slagvolym, vilket innebär separat olje- och bensintank samt en pålitlig gång. Till skillnad från tvåtaktare behöver du inte blanda olja med bensin innan tanken fylls på – bara att tanka och köra! Motorn är automatväxlad (slirkoppling) och har rejält med kraft för att klara även branta backar. Motorn startas med dragstart och du gasar med ett rejält steglöst vridgashadtag.

Scootern har rejäla luftfyllda däck med halvgrovt däckmönster. Detta gör att man får bra grepp även på lite sämre underlag. Innerslangarna har ”bilventil” vilket innebär att scootern kan pumpas på bensinmacken samt med de flesta moderna cykelpumpar. Skivbromsar finns både fram och bak för att snabbt kunna stanna.

Sadeln som ingår är reglerbar i höjdled och vinkel för att passa åkare i alla olika längder. För den som vill går det lika bra att ta bort den helt för att stå upp och åka. Ramkonstruktionen i high-tensile stål håller för åkare upp till 120 kg. Det går blixtsnabbt att vika ihop scootern för enklare förvaring eller transport i bagageutrymmet i bilen.

- 49cc, 4-takt motor
- Separat oljetank
- Maxhastighet ca: 45 km/h
- Räckvidd upp till 40 km
- Vikt 32 kg
- Kedjedrift
- Dämpad framgaffel
- Skivbromsar fram och bak
- Dragstart
- Kraftiga lufthjul, 27 cm diameter
- Maxvikt användare: 120 kg
- Hopfällbar
- Stöd
- Mått (LxHxB): 116x110x64 cm
- Sadelhöjd: Max 71-87 cm från marken (justerbar)

Produkten är ej godkänd för bruk på allmän väg. 

Särskilda garantivillkor för produkten

Observera att det fordras en del mekande med bensindrivna produkter. Det förutsätts att man själv är kunnig eller känner någon som kan hjälpa till med felsökning och eventuella byten av delar om något fel uppstår i produkten. Man måste vara förberedd på att alla 2-taktsmotorer kräver regelbunden service och injustering. Vi skickar självklart reservdelar till dig utan kostnad om någon del visar sig vara defekt. Rull.se ersätter dock ej kostnader i samband med frakt av den köpta varan i det fall den måste repareras av oss. Reservdelar skickas fraktfritt inom ramen för garanti. Produkten ska ur ett konsumenträttsligt perspektiv betraktas som ett tävlingsfordon då den endast får framföras på inhägnat område. Använd akrylatbensin för 2-taktsmotorer som bränsle för bästa funktion.