El bil Humbler gul 2×45 W med Stereo

4990 :-

Produktbeskrivning för El bil Humbler gul 2×45 W med Stereo

intresserad3

Vill dina barn också åka i en bil precis som ”mamma och pappa”. Då har du kommit till rätt avdelning, för här hittar du riktiga vrålåk för barnen. Kul på hjul med andra ord.

På denna modell ingår en cool bilstereo med AUX-ingång och FM-mottagare. Du ställer enkelt in en radiostation eller kopplar in en iPOD/MP3-spelare med en AUX-kabel (kopplas till hörlursuttaget) så att barnen kan lyssna på sin favoritmusik! Stereon har dessutom en fräck equalizer av blåa dioder som pumpar i takt med musiken!

El-bil-Humbler-körpanel El-bil-Humbler-fram El-bil-Humbler-bak
Stor och rejäl eljeep med hela 137 cm längd och dubbelsäte med plats för två! Bilen är utrustad med ett stort batteri (12V 10Ah) och dubbla motorer om hela 45W, vilket gör den stark nog att klara även mer krävande underlag som t.ex. gräsmattor. Eftersom bilen driver på båda bakhjulen minskar tendensen att fastna vilket enkelmotoriga bilar ofta gör. Bilen har två växlar för färd framåt (3 resp. 6 km/h) samt en backväxel. Du byter växel genom att ändra på en växelspak som sitter mellan sitsarna – precis som på en riktig bil! När bilen rör på sig aktiveras framljusen automatiskt, och står någon i vägen kan man använda den elektroniska tutan.

Enkel att använda även för de mindre:
Tryck ned gaspedalen och bilen startar
Släpp upp gaspedalen och bilen stannar (motorbroms)

Fakta
Mått (LxBxH): 137x81x84 cm
Vikt ca: 26,5 kg
Hjuldiameter: 30 cm
Maxhastighet: ca 6 km/h
2 växlar framåt: ca 3 km/h samt ca 6 km/h
Back: Ja (3 km/h)
Maxlast: 40 kg
Antal åkande inkl. förare: 2
Motor: 2 x 45 W
Batteri: 12 V 10 Ah
Batterityp: Underhållsfritt
Batterikapacitet: Upp till ca: 2 timmar
Laddningstid: 4-8 timmar