Elbil BMW X6 2×35 med stereo & fjärr

3795 :-

Produktbeskrivning för Elbil BMW X6 2×35 med stereo & fjärr

intresserad3

Elbil Turbo 2×35 med stereo & fjärr

Vill dina barn också åka i en bil precis som ”mamma och pappa”. Då har du kommit till rätt avdelning, för här hittar du riktiga vrålåk för barnen. Kul på hjul med andra ord.

BMW X6 är en lyxig och sportig SUV med ett riktigt kaxigt utseende. Denna el-bil har måhända inte samma fartresurser som originalet – men vad gör det när man är liten? Fräck licensierad design med en massa tuffa detaljer såsom öppningsbara dörrar, LED-belysning, tuta samt några förinställda låtar, uttag för MP3-spelare etc. Kort och gott är detta ett måste för den inbitne BMW-entusiasten!

El-bil-BMW-X6-Svart-front El-bil-BMW-X6-Svart-dörr

Bilen är mycket enkel att framföra för den lille: gasa med gaspedalen och lyft upp foten så bromsar bilen automatiskt. För den som ännu inte når hela vägen ner medföljer en fjärrkontroll så att du som förälder kan gå bredvid och styra bilen. Bilen har två fartlägen framåt samt backväxel. barnet kan själv växla med en häftig växelspak på kontrollpanelen! Ställbart säkerhetsbälte finns även för sitsen.

Bilen drivs av ett kraftfullt återladdningsbart 12V blyaccumulatorbatteri som laddas med medföljande laddare. Två motorer om 35W/st driver bilen med båda bakhjulen vilket ger bättre grepp på sämre underlag. De fräcka hjulen har riktig lågprofilsdesign och är försedda med en gummisträng som ger komfortabel gång även på asfalt.

- Passar ett barn upp till ca: 6 års ålder
- 2 st motorer 45W/st
- Mått: 115 x 65 x 59 cm
- Max last: ca 30 kg
- Batteri: 2 st 6V återladdningsbara blyaccumulatorer
- Toppfart ca 6 km/h
- Stereo med AUX-ingång