Elbil Diablo 2x35W med fjärrkontroll & Stereo

3985 :-

Produktbeskrivning för Elbil Diablo 2x35W med fjärrkontroll & Stereo

intresserad3

Elbil Diablo 2x35W med fjärrkontroll & Stereo

Vill dina barn också åka i en bil precis som ”mamma och pappa”. Då har du kommit till rätt avdelning, för här hittar du riktiga vrålåk för barnen. Kul på hjul med andra ord.

Alla har väl drömt om att någon gång ha en bil som har sk ”Lambo-dörrar”. Precis som på en Lamborghini så öppnar sig dörrarna på denna coola elbil uppåt. Förutom det så är detta vrålåk även utrustat med flerfärgad LED-belysning och MP3-stereo. Bilen har dubbla motorer om 35W/st samt två växlar framåt och backväxel. Fjärrkontroll ingår.

Barnet kan själv styra bilen genom att trycka gaspedalen i botten och svänga på ratten. Om du som förälder vill ha full kontroll så kan man ställa in bilen i fjärrstyrt läge, då är det du som styr med medföljande fjärrkontroll. På kontrollpanelen finns uttag för att ansluta MP3-spelare – helt klart ett måste när man glider runt på stan! Bilen har andra tuffa detaljer som flerfärgad LED-belysning, samt tuta med ett antal förinställda melodier. Denna bil passar barn ca: 2-6 år.

Bilen drivs av två stycken 6V återladdningsbara batterier och laddas med medföljande laddare. En laddning om 6-8 timmar ger upp till 2 timmars ”lektid”.

- Passar ett barn upp till ca: 6 års ålder
- 2 st motorer 35W/st
- Max last: ca 30 kg
- Batteri: 2 st 6V 10ah återladdningsbar blyaccumulator
- Motorstyrka 2x35W
- Toppfart ca 6 km/h
- Två växlar framåt samt backväxel
- Upp till 2 timmars lektid/laddning
- Stereo med AUX-ingång
- Fjärrkontroll ingår

El-bil-DIABLO-GUL-bak El-bil-DIABLO-GULsidan El-bil-DIABLO-GUL-sidan1