Elbil Ferrari F12 2x25W med fjärrkontroll & MP3

3990 :-

Produktbeskrivning för Elbil Ferrari F12 2x25W med fjärrkontroll & MP3

intresserad3

Elbil Ferrari F12 2x25W med fjärrkontroll & MP3

Vill dina barn också åka i en bil precis som ”mamma och pappa”. Då har du kommit till rätt avdelning, för här hittar du riktiga vrålåk för barnen. Kul på hjul med andra ord.

Vem har inte drömt om att äga en sportig Ferrari-cabriolet?! Detta är en mycket realistisk licensierad modell av Ferrari F12 Berlinetta med mängder av roliga detaljer i inredningen. När bilen skall startas vrider barnet på startnyckeln (även den Ferrari-design) och ett motorljud indikerar att bilen är igång. Andra detaljer är LED-belysning fram, ljudeffekter genom knappar på ratten, en riktig växellåda med distinkta växellägen samt AUX-ingång för MP3-spelare.

Barnet kan själv köra bilen genom att trycka ned gaspedalen, när gaspedalen släpps aktiveras bromsen automatiskt genom motorbroms. Bilen har en fräck ”växellåda” i riktigt Ferrari-stuk med två växlar framåt, neutralläge samt backväxel. Denna bil levereras dessutom med en fjärrkontroll som gör att bilen även kan styras av föräldern – perfekt för de lite mindre barnen.

Flera reglage finns på kontrollpanel och ratt för att aktivera ljud- och ljus på bilen. Dessutom finns ett uttag på kontrollpanelen där du kan ansluta en MP3-spelare med medföljande sladd (fästs i spelarens hörlursuttag). Med inbyggd högtalare kan barnet därefter åka runt i kvarteret och pumpa musik så att grannarna blir gröna av avundsjuka!

Modellen passar från ca: 2-6 års ålder och är utrustad med säkerhetsbälte.

- Mått: 112 x 64 x 43 cm
- Vikt ca: 12 kg
- Toppfart ca: 4 km/h
- Motorstyrka: 25W
- Batteri: 6V återladdningsbar blyaccumulator
- En laddning om ca: 6-8h ger 1-1,5h lektid
- Max last 25 kg

El-bil-Ferrari-Röd-fram-sidan El-bil-Ferrari-Röd-fram El-bil-Ferrari-Röd-bak