Elbil Lamborghini Aventador 2x35W med fjärrkontroll & MP3

3700 :-

Produktbeskrivning för Elbil Lamborghini Aventador 2x35W med fjärrkontroll & MP3

intresserad3

Elbil Lamborghini Aventador 2x35W med fjärrkontroll & MP3

Vill dina barn också åka i en bil precis som ”mamma och pappa”. Då har du kommit till rätt avdelning, för här hittar du riktiga vrålåk för barnen. Kul på hjul med andra ord.

En riktig superbil för den lille entusiasten med massor av fräcka detaljer såsom startnyckel, belysning samt ljudeffekter. Bilen kan köras av föraren själv alternativt kontrolleras med medföljande fjärrkontroll av dig som förälder. Modellen har uttag för MP3-spelare och inbyggd högtalare så att den lille kan pumpa musik under cruisingen i kvarteret. Modellen passar från ca: 2-6 års ålder.

Mycket verklighetstrogen design med fräcka detaljer såsom LED-belysning fram, replica fälgar i aluminium-look, sportsits med säkerhetsbälte, MP3-stereo, riktig startnyckel, växellåda med fram/back, tuta etc. Detta är sannerligen alla barns drömbil, och döm av grannarnas förvåning (och avundsjuka) när en sådan här liten pärla står parkerad på uppfarten!

Bilen drivs av ett 6V återladdningsbart batteri och laddas med medföljande laddare. En laddning om 6-8 timmar ger upp till 60-90 minuters ”lektid”. Antingen kan bilen köras av föraren eller styras av föräldern med medföljande fjärrkontroll. Att köra bilen är enkelt: gasa med gaspedalen sedan stannar bilen av sig själv när man släpper gasen. Bilen kan köras på egen hand från ca: 3 års ålder, yngre barn kan skjutsas av föräldern med fjärrkontrollen!

- Mått: 112 x 64 x 43 cm
- Vikt ca: 12 kg
- Toppfart ca: 4 km/h
- Motorstyrka: 25W
- Batteri: 6V återladdningsbar blyaccumulator
- En laddning om ca: 6-8h ger 1-1,5h lektid
- Max last 25 kg

El-bil-Lamborghini-Aventador-GRÖN-sidan El-bil-Lamborghini-Aventador-GRÖN-fram El-bil-Lamborghini-Aventador-GRÖN-bak