Elbil Lamborghini Murcielago med fjärrkontroll & Stereo

3400 :-

Produktbeskrivning för Elbil Lamborghini Murcielago med fjärrkontroll & Stereo

intresserad3

Elbil Lamborghini Murcielago  med fjärrkontroll & Stereo

Vill dina barn också åka i en bil precis som ”mamma och pappa”. Då har du kommit till rätt avdelning, för här hittar du riktiga vrålåk för barnen. Kul på hjul med andra ord.

Lamborghini Murcielago är en supersportbil som de flesta med lite bensin i blodet drömmer om att få äga. Frågan är om inte den lille sportbilsentusiasten blir lika glad för denna el-drivna replica som pappa hade blivit för den fullstora varianten?!

Mycket verklighetstrogen design med fräcka detaljer såsom LED-belysning fram, replica fälgar i fräck svart design, sportsits med säkerhetsbälte, MP3-stereo, riktig startnyckel, växellåda med fram/back, tuta etc. Detta är sannerligen alla barns drömbil, och döm av grannarnas förvåning (och avundsjuka) när en sådan här liten pärla står parkerad på uppfarten!

Bilen drivs av ett 6V återladdningsbart batteri och laddas med medföljande laddare. En laddning om 6-8 timmar ger upp till 60-90 minuters ”lektid”. Antingen kan bilen köras av föraren eller styras av föräldern med medföljande fjärrkontroll. Att köra bilen är enkelt: gasa med gaspedalen sedan stannar bilen av sig själv när man släpper gasen. Bilen kan köras på egen hand från ca: 3 års ålder, yngre barn kan skjutsas av föräldern med fjärrkontrollen!

- Passar ett barn upp till ca: 6 års ålder
- Mått: 110 x 60,4 x 46,8 cm
- Max last: ca 25 kg
- Batteri: 6V återladdningsbar blyaccumulator
- Motorstyrka 25W
- Toppfart ca 4 km/h
- Stereo med AUX-ingång

El-bil-Lamborghini-Murcielago-sidan El-bil-Lamborghini-Murcielago-helt-bak El-bil-Lamborghini-Murcielago-fram El-bil-Lamborghini-Murcielago-bak