Elbil MB Classic 2x35W med fjärrkontroll & Stereo

3700 :-

Produktbeskrivning för Elbil MB Classic 2x35W med fjärrkontroll & Stereo

intresserad3

Elbil MB Classic 2x35W med fjärrkontroll & Stereo

Vill dina barn också åka i en bil precis som ”mamma och pappa”. Då har du kommit till rätt avdelning, för här hittar du riktiga vrålåk för barnen. Kul på hjul med andra ord.

MB Classic är en retrobil som får omgivningen att dra på smilbanden. Massor av läckra detaljer som får vilket barn som helst på gott humör – vad sägs om reservhjul, tanklock för laddningsingången, häftiga retrofälgar, backspeglar, lädersits etc.

Bilen drivs av två st 6V 7Ah återladdningsbara batterier och laddas med medföljande laddare. Laddningsingången finns dold under tanklocket, precis som på en riktig bil. En laddning om 6-8 timmar ger upp till 60-90 minuters ”lektid”. Antingen kan bilen köras av föraren eller styras av föräldern med medföljande fjärrkontroll. Att köra bilen är enkelt: gasa med gaspedalen sedan stannar bilen av sig själv när man släpper gasen. Bilen kan köras på egen hand från ca: 3 års ålder, yngre barn kan skjutsas av föräldern med fjärrkontrollen!

Bilen är utrustad med två motorer om 35W/st som ger bättre framkomlighet och kraft. Två växlar finns för färd framåt samt en backväxel. På instrumentpanelen finns ingång för MP3-spelare (ansluts genom spelarens hörlursuttag) och inbyggd högtalare finns i panelen. Sitsen är av komfortmodell med en sittdyna i konstläder!

- Med fjärrkontroll (R/C)
- Plats för ett barn upp till ca: 7 år
- 2 st motorer om 35W
- Toppfart ca 6 km/h
- 2 st blyaccumulatorer 6V 7Ah
- Inbyggd stereo med MP3-ingång
- Max lastvikt: 40 kg
- Mått (LxBxH): 126 x 67 x 55 cm

El-bil-MB-Classic-Beigefront El-bil-MB-Classic-Beige-cool-kille El-bil-MB-Classic-Beige-bak El-bil-MB-Classic-Beige-3sidan