Elbil Mercedes McLaren 2x35W med fjärrkontroll

3995 :-

Produktbeskrivning för Elbil Mercedes McLaren 2x35W med fjärrkontroll

intresserad3

Elbil Mercedes McLaren 2x35W med fjärrkontroll

Vill dina barn också åka i en bil precis som ”mamma och pappa”. Då har du kommit till rätt avdelning, för här hittar du riktiga vrålåk för barnen. Kul på hjul med andra ord.

Mercedes McLaren SLR 722 är en supersportbil ända ut i fingerspetsarna. Designmässigt är detta nattsvarta exemplar en riktig fullträff med läckra detaljer som LED-belysning, riktig startnyckel med ljudeffekt när man vrider om, tuffa fälgar med lågprofildäck, MP3-anslutning, säkerhetsbälte och mycket mer. Modellen är stor och rymlig för att vara en ”ensitsare” så den lilla racerchauffören sitter komfortabelt. Denna bil drar garanterat till sig blickar och skapar avundsjuka i grannskapet!

Bilen är utrustad med dubbla el-motorer som gör att båda bakhjulen driver. Detta är en stor fördel då bilen dels får mer kraft samt bättre framkomlighet. Framåt kan man köra i upp till 7 km/h, bilen har även backväxel. En laddning räcker för upp till 60-90 min ”lektid” och batteriet laddas fullt på ca: 8 timmar med medföljande laddare. El-bilen är mycket lätt att köra för barnen – gasa med gaspedalen och stanna genom att släppa upp pedalen. Till denna modell ingår även en fjärrkontroll så att du som förälder kan styra om så önskas.

- Passar ett barn upp till ca: 7 års ålder
- Mått: 132 x 66 x 60 cm
- Max last: ca 35 kg
- Batteri: 12V återladdningsbar blyaccumulator
- Motorstyrka 2 x 35W
- Toppfart ca 6-7 km/h
- Stereo med AUX-ingång
- LED-lysen
- Säkerhetsbälte
- Fjärrkontroll till förälder
- En laddning om ca: 8 timmar ger upp till 60-90 min ”lektid”

El-bil-Mercedes-McLaren-Sbak El-bil-Mercedes-McLaren-fram