Elbil Mercedes SLS AM 2x25W med fjärrkontroll

3600 :-

Produktbeskrivning för Elbil Mercedes SLS AM 2x25W med fjärrkontroll

intresserad3

Elbil Mercedes SLS AM 2x25W med fjärrkontroll

Vill dina barn också åka i en bil precis som ”mamma och pappa”. Då har du kommit till rätt avdelning, för här hittar du riktiga vrålåk för barnen. Kul på hjul med andra ord.

Få är de som får chansen att glida runt i Merca’s ”måsvinge” med prislapp runt 3.000.000 kr, men undrar om inte de små tycker att det är minst lika kul att få åka i denna välbyggda miniatyr-SLS AMG? Barnet kan själv starta bilen med tändningsnyckel och trycka gaspedalen i botten för att dra ut på cruising i grannskapet. Om du som förälder vill ha full kontroll så kan man ställa in bilen i fjärrstyrt läge, då är det du som styr med medföljande fjärrkontroll. På kontrollpanelen finns uttag för att ansluta MP3-spelare – helt klart ett måste när man glider runt på stan! Bilen har andra tuffa detaljer som LED-belysning, tuta samt andra realistiska ljudeffekter vid drift. Denna bil kan passar barn ca: 2-6 år.

Bilen drivs av ett 6V återladdningsbart batteri och laddas med medföljande laddare. En laddning om 6-8 timmar ger upp till 60-90 minuters ”lektid”. Antingen kan bilen köras av föraren eller styras av föräldern med medföljande fjärrkontroll. Att köra bilen är enkelt: gasa med gaspedalen sedan stannar bilen av sig själv när man släpper gasen. Bilen kan köras på egen hand från ca: 3 års ålder, yngre barn kan skjutsas av föräldern med fjärrkontrollen!

- Mått: 1100 x 598 x 462 mm
- Vikt ca: 10 kg
- Max last: ca 25 kg
- Batteri: 6V återladdningsbar blyaccumulator
- Laddtid ca: 6 timmar ger ca 1-1,5 timmes lektid
- Motorstyrka 25W
- Toppfart ca 4 km/h
- Sitsbredd: 25 cm