Gummibåt Titan 430

16900 :-

Produktbeskrivning för Gummibåt Titan 430

intresserad3

En kvalitativ gummibåt för dig som ska ut och fiska eller bara njuta av sommarsolen. Gummitjockleken är hel 1,2 mm vilket borgar för en hög säkerhet. Det ska till en del kraft och otur för att det ska gå hål i båten. Upp till 8 vuxna åker utmärkt i gummibåten som du enkelt tar dig med i bilen. Packas upp och ner mycket snabbt. Den perfekta fiskebåten för familjen! Levereras inkl. åror, bärväska, pump samt reparationskit.

- Material: 1,2 mm PVC
- Mått (LxB): 430×198 cm
- Max. motorstyrka: 30 Hk
- Antal passagerare: 8 st
- Max lastvikt: 1000 kg
- Lufttuber diameter: 50 cm
- Nettovikt ca: 90 kg

Se även våra andra modeller i samma serie.

Övrig fakta om Titan modellerna

Våra gummibtar är tillverkade av ett tjockare PVC-material jämfört med ”normala normer”, närmare bestämt 1,2 mm istället för 0,9 mm. Detta gör att gummibåtarna är betydligt mer slitstarka än andra modeller. Samtliga gummibåtar är försedda med uppblåsbart V-skrov, vilket är ett måste om du vill dra båten som jolle efter en större båt. Enklare gummibåtar med plan botten suger nämligen ofta ”fast i vattnet” och blir en mycket jobbiga att dra. V-skrovet ger även mycket bättre sjöegenskaper jämfört med plan botten. Det uppblåsbara skrovet ger även bättre flytförmåga till gummibåten, vilket gör att större motorer kan monteras än på andra gummibåtar.

Alla Seabird gummibåtar består av flera individuella (separata) lufttuber. De minsta modellerna har tre tuber medan de större har ända upp till fem. Detta är viktigt ur säkerhetssynpunkt, eftersom båtar med endast en tub kan sjunka vid punktering. Oavsett storlek är samtliga gummibåtar från från Titan utrustade med aluminiumdurk (golv) vilket ger hög stabilitet samt gör durken slitstark. Perfekt om du behöver lasta saker i båten med kanter som kan skada båtens gummi, om du har med vassa fiskeredskap eller om du vill använda båten vid dykning och behöver transportera lufttuber till exempel.

gummibat