Mopedbil Tking 100% EL! Får köras på Mopedkort

109900 :-

Produktbeskrivning för Mopedbil Tking 100% EL! Får köras på Mopedkort

intresserad3

 

Vill du provköra? ring oss och boka en tid!

Hyrbridbil, vad är det? Här kör vi på 100% EL!

Mopedbil Tking 100% EL! Ska du köpa en mopedbil? Vi har Sveriges billigaste mopedbil med 24 månaders garanti. Får köras på Mopedkort! Varför köpa en bullrig Diesel mopedbil när du kan åka tystare, billigare och miljövänligare i vår Lyxiga mopedbil TKing? Dessutom MYCKET billigare att köpa in. Batterierna som sitter i är helt underhållsfria och kan laddas upp till 800 gånger. Du kan köra upp till 8 mil på en laddning! Vår mopedbil är dessutom underredsbehandlad. Sätt i ”laddarsladden” i ett vanligt el-uttag och ladda. Enklare än så blir det inte. Du betalar heller ingen vägskatt, får ett stort lastutrymme, extremt låg driftkostnad, låg ljudnivå i kupén.

Tekniskt Data

Batterityp – Underhållsfritt Gele
Räckvidd – Upp till 80 km på en laddning
Laddtid – Ca 8 timmar
Livslängd batteri – Ca 800 laddcykler
Vikt inkl. Batteri – 638 kg
Motor 4 KW
Drivning – Bakhjulsdrift
Max hastighet – 45 Km/h
Körkortskrav – EU Mopedkort
Markfrigång 150 mm
Hjulbas – 1886 mm
Vändradie – 5 meter
Bromsar – Skivor fram / trummor bak
Däckdimension – 155/65/R13
Fjädring fram – McPherson system
Dimensioner 2893 x 1554 x 1512 mm
Utsläpp CO2 – 0,0g/km
Underredsbehandlad – Ja

Övrig utrustning – Radio/Cd/USB, Styrservo, Bromsservo, Elhissar, dimljus, aluminiumfälgar, fjärrstyrt C-lås, bakrutevärmare, Elvärmare Kupe, mugghållare

Tillval

Tking Nordic edition
Värmepaket! Våra mopedbilar har ett kraftigt Elvärmepaket som standard. Elvärmen räcker långt men ger en kortare räckvidd under kalla vinterdagar. du kan därför komplettera med en fabriksmonterad dieselvärmare på hela 2000 watt som gör att du slipper ”slösa” på batterierna.

Rostskyddsbehandling
Vår mopedbil Är rostskyddsbehandlad från fabrik. Bilen får ytterligare en rostskyddsbehandling här i Sverige på hela underredet samt under alla skärmar. Alla mopedbilar får denna behandling och är självklart standard.

Nordisk trygghet och garanti
Vi ger er 24 månaders garanti på vår mopedbil Tking. Vi har reservdelar och tillbehör för hela mopedbilen. Vi har alltid fordon i lager så leveranstiden är kort. För beställningsbilar är det
10 veckors leveranstid.

Tillval
Vinterdäck friktion 155/70/R13 – 4995:-
Dieselvärmare 2 Kw, ink. montering – 9995:-